Isidora Bjelica i Vila Pajkić
Instagram/isidorabjelicapajkic
Vila Pajkić

Foto: Instagram/printscreen

Vila Pajkić , Foto: Foto: Instagram/printscreen

Književnica Isidora Bjelica, preminula je juče u pedeset drugoj godini života, nakon što se od 2012. godine borila sa kancerom. Iza sebe je ostavila više od četrdeset knjiga, ali i dvoje dece - sina Lava Gligorijevića Pajkića i ćerku Vilu Evanđelinu Pajkić. I dok se o Lavu puno toga zna, s obzirom na to da je tokom proteklih godina voditelj emisije "Kontravizija" na televiziji Pink, a da je od pre nekoliko dana i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Vila je još uvek prava misterija za domaću javnost.

Mediji o njoj govore ono što je najjednostavnije uočiti sklapanjem kockica pomoću društvenih mreža njenog brata, pokojne majke, ali i nje same. Kao i svaka tinejdžerka, prošla je kroz razne faze odrastanja, najuočljivije drastičnim promenama fizičkog izgleda – u vidu nove boje kose, frizure ili načina odevanja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@vilapajkic је поделио/ла објаву дана 7. Мај 2020. у 7:25 PDT

Vila je u januaru ove godine proslavila svoj osamnaesti rođendan, a nekoliko meseci pre toga, kako svedoče fotografije na Isidorinom i Lavovom Instagramu, upisala je fakultet i postala brucoš. Iako nema zvaničnih podataka o njenim studijama, pretpostavlja se da je pratila svoje tinejdžerske snove i upisala nešto što ima veze sa dizajnom i fotografijom – s obzirom na to da je tokom 2015. godine imala svoju stranicu na Fejsbuku, na kojoj je objavljivala svoje umetničke radove, crteže i fotke.

Sem toga što je ćerka Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila je sasvim obična tinejdžerka. Njen stil, istina, pomalo podseća na pevačicu Bili Ajliš, jednu od najpopularnijih tinejdži zvezdi na svetu, koja baš kao i Vila ima osamnaest godina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@vilapajkic је поделио/ла објаву дана 29. Мар 2020. у 1:59 PDT

Vila je do sada bila fotografisana od strane profesionalnih fotografa za potrebe naslovnih strana magazina na kojima je bila njena majka, ali i brat Lav Pajkić.

Početkom ove godine, kada je proslavila osamnaesti rođendan, Isidora je Vili uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža, koja je ovih dana ponovo aktuelna na internetu i na portalima.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@vilapajkic је поделио/ла објаву дана 10. Дец 2019. у 5:53 PST

"Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju”, napisala je Bjelica tada povodom punoletstva svoje ćerke.

Vila nije preterano aktivna na društvenim mrežama i o sebi ne otkriva puno. Nju na Instagramu prati više hiljada ljudi, dok ona prati tek nešto više od sto ljudi – među kojima je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pročitajte i:

Komentari (1)

daždevnjak

06.08.2020 23:39

Vi se trudite i učite ima ko sve po prirodi stvari porodično nasledjuje generacijama .S kolena na koleno. Biće sve što treba.