Černobilj i Prijatelji
printscreen
Černobilj

printscreen

Černobilj, Foto: printscreen

Duhovite kompozicije naizgled nespojivih stvari veliki su hit na društvenim mrežama, posebno onima na kojima se primarno plasira video sadržaj. Ako ste ljubitelj crnog humora i serija 'Prijatelji' i 'Černobilj', poštovaćete ovaj zapis, koliko god luckast bio.

Kako to izgleda kada spojite 'Prijatelje' i 'Černobil'? Neko je odlučio proveriti

Prijatelji

printscreen

Prijatelji, Foto: printscreen

Naime, neko je muzičku temu serije 'Prijatelji' spojio s isečcima iz mini serija 'Černobilj', a s obzirom na njihovu popularnost, možda je bilo samo pitanje vremena kada će to nekome pasti na pamet. Da, sve je tu, tematska pesma, čudni, rukom napisani font iz uvodne špice, kao i specifičan brzi aplauz. Kako se čini, internetu više ništa nije sveto, čak ni najveća nuklearna tragedija u istoriji čovečanstva.

Neki to gledaju kao crni humor, neki autora pozivaju da se javi u bolnicu

Serija Černobilj

Screenshoot Youtube

Serija Černobilj, Foto: Screenshoot Youtube

Reakcije na video su podeljene, neki smatraju da je sve to samo dobar, stari i zdrav crni humor, te naglašavaju savršeno pogođen tajming aplauza poznate pesme 'I'll be there for you" i lupanja o sto, scene iz serije Černobilj. Dodaju i kako je sudbina internet "memea" zatekla i druge tragične događaje poput terorističkih napada 11. septembra, ali i Hitlerovih govora.

Prijatelji

Printscreen/youTube

Prijatelji, Foto: Printscreen/youTube

"Ovo je neugodan način da se uči o istoriji, ali tu je". Drugi su apsolutno zgroženi samom činjenicom da je netko osmislio ovakav video, te autora pozivaju da se javi u bolnicu. No, većina je ipak priznala da ih je, iako ga smatraju strašnim, ovaj video nasmejao do suza.