Jelisaveta Orašanin
Voja akademija/Promo
Jelisaveta Orašanin

Voja akademija/Promo

Foto: Voja akademija

Kao što je portal Pink.rs prvi objavio, juče je u Valjevu u 68. godini preminuo Miodrag Teodosić, otac proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića.

Tragična vest teško je pala našem sportisti, koji je odmah počeo s organizacijom svog iznenadnog dolaska iz Bolonje u Srbiju, kako bi sahranio oca, a glumica Jelisaveta Orašanin, snaja pokojnog Miodraga, za smrt svog svekra saznala je sinoć, maltene usred predstave koju je igrala u Beogradu, otkriva izvor.

Jelisaveta Orašanin

Screenshoot Prva

Foto: Screenshoot Prva

- Šokirala se kad je čula, nije znala šta ju je snašlo. Na telefonu je tešila Tea, a s druge strane morala je da nabaci osmeh i izađe na scenu... Užas - ispričao nam je Jelisavetin prijatelj.

Podsetimo, Teodosićev otac je ranije imao probelma sa zdravljem, a 2016. godine je bio i na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je njegov sin bio fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama 2016. godine, ali to Miloša nije sprečilo da mu redovno dolazi u posetu i brine o njemu. Milošev otac se poslednji put u javnosti pojavio u decembru prošle godine, na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama. Za njega su komšije imale samo reči hvale, a svi su saglasni u jednom - da je njegova smrt velika tragedija.

Miloš Teodosić

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Miodrag Teodosić biće sahranjen sutra u 13:30 u Valjevu.

Komentari (1)

sara

25.02.2020 14:01

"Na telefonu je tešila Tea"!!!!!, se ne kaže, jer se nije popela na telefonu,već preko telelefona je tešila Tea. Sramota kako nepismeni ljudi se bave novinarskim poslom!!!!.