Jelena Tinska
Privatna arhiva

Glumica Jelena Tisnka zgrozila je celu naciju, kada je večeras u jednoj emisiji bez pardona napala devojke koje su optužila poznatog profesora glume Miroslava Miku Antića, za s*ksualno uznemiravanje i silivanje.

Slučaj Aleksić koji ovih dana potresa Srbiju, ali i ceo region iz dana u dan sve više dobija na težini.

Gotovo da nema javnih ličnosti, ali i ljudi iz običnog sveta koji nisu podržali Mileni Radulović kao i Ivu Ilinčić, ali i sve druge žene koje su nekada bile žrtve ozleđivanja.

Mnoge glumačke legende uz koje smo odrastali javno su podržale mlade devojke, ali ima i onih koji na skandalozan način brane bludne Aleksićeve radnje.

Jedna od retkih koja spada u tu grupu je i nekadašnja balerina Jelena Tinska, koja je na celu priču stavila kako kaže znak pitanja!

- Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno - rekla je ona.

Na konstataciju voditeljke, da su tema devojčice od 17 godina, Jelena je imala novi poražavajući odgovor:

- 17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina, 17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta - završila je skandaloznu izjavu Tinska.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

Podsetimo Milena Radulović je pre dva dana pet sati davala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje, a juče u prepodnevnim časovima isto to je uradila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Odmah nakon gostovanja u ovoj emisiji oglasila se Jelena Tinska i tim povodom iznela svoje nezadovoljstvo, ali i buran demant! 


- Ja sam gostovala na k1 televiziji i iznela sam svoje mišljenjej koje ni jednoog trenutka nije vrređalo devojku koja je javno istupila u vezi sa silovanjem od strane Aleksića.

Uvek se mora naći žrtva iz pozadine koja će biti napadnuta. Niti ja, niti iko drugi osim vinovnika događaja ne zna istinu. To zna Milena i to zna Aleksić.

Mi koje pitaju za misljenje možemo samo nagadjati i polaziti od sebe i misli o tome kako bismo mi reagovali u takvim situacijama - završava Tinska. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

kolja

23.01.2021 05:41

Ova Tinska nije glupa zna sta prica za razliku od ovih koji bi samo senzacije Dosta bre vise da bas davite i brukate pustite da sud kaze svoje

Ines

23.01.2021 18:45

Za ovu gospođu ništa lepo ne mogu da kažem. Nek ju je sram. I ona ima ćerke.