Jelena Gavrilović
Foto: Instagram/printscreen
Jelena Gavrilović

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Gavrilović napunila je juče 37. godina, a svojim besprekornim izgledom ostavlja bez daha.

Umetnica koja je publiku osvojila talentom, vaspitanjem i urođenom prefinjenošću rođendan je proslavila u društvu svog izabranika sa kojim uživa u jednoipogodišnjoj vezi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Jan 12, 2020 at 12:46pm PST

 

Zbog njegove želje da se ne eksponira u medijima, Jelena ne govori o njemu u intervjuima, ali ne krije koliko joj ova ljubav daje vetar u leđa.

Zvezda serije "Istine i laži" koju publika trenutno gleda u ulozi ruske kneginje Olge Nikolajevne Nariškine u seriji "Crveni mesec" nedavno je objavila sliku sa partnerom sa zimovanja.

"Volim ga iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno." - napisala je u opisu slike na kojoj njihova nasmejana lica isijavaju ljubav i sreću. U komentarima su svi saglasni da su lep par.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Dec 18, 2019 at 1:06am PST

 

Glumica je za srpske medije nedavno pričala o tridesetim godinama i izgledu.

"Iskustvo dolazi isključivo s godinama, a tridesete su sjajne, jer imate bezbroj mogućnosti pred vama. Žena treba da stari uz adekvatnu negu. Nisam pobornik predimenzioniranih usta, mislim da neke instagram lepotice nameću pogrešan model lepote. Danas umesto da požele neko putovanje, one žele novi nos ili da promene opis."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Nov 20, 2019 at 3:44pm PST

 

Jelena nam je otkrila i tajnu svoje savršene linije.

"Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, voće i povrće, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on May 3, 2019 at 3:21am PDT