Branislav Lečić
Alo!/ Rajko Ristić
Branislav Lečić

Alo!/ Rajko Ristić

Branislav Lečić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje. Danijela, koja je pre nekoliko meseci uzdrmala javnost pričom o "moćniku iz filmske industrije" koji ju je napastvovao, u izjavi Tužilaštvu rekla je da je u pitanju bio Lečić.

Lečić se kratko oglasio i najpre rekao da ne bi komentarisao osetljivo pitanje, potom da su optužbe za silovanje gnusna laž, ali priče o njegovom neprimerenom ponašanju kolaju već neko vreme.

Devojka koja je imala neprijatno iskustvo s glumcem na snimanju studentskog filma, dok je još studirala, sada se javila redakciji "Monda".

- Imala sam 20 godina, i on je učestvovao u snimanju studentskog filma moje klase. Snimanje je trajalo cele noći, i oko šest, pola sedam ujutru, koleginica i ja smo ga otpratile do taksija, to je uobičajena procedura. Dok je ona bila okrenuta, plaćala je vozaču, on me je ščepao, olizao mi levo uho, počeo da dahće, a zatim me pustio i ušao u vozilo kao da se ništa nije dogodilo - rekla je devojka čiji je identitet poznat redakciji Monda.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

22.03.2021 16:18

Oho ovo postaje sve interesantnije i do kraja ko zna koliko ce se devojaka javiti. Dali je Lecic bio Mikin naslednik koji mu je mozda davao casove kako to da radi istraga ce uciniti svoje ! Sledi zanimljivo razdoblje !

Grga Pitić

22.03.2021 18:07

Sram ga bilo ,hteo je da je odvede u krevet...

GJ

22.03.2021 18:50

Klasicna namestaljka... Podrska Lecicu!