Jana Milić Ilić
printscreen/youtube
Jana Milić Ilić

printscreen/youtube

Jana Milić Ilić, Foto: printscreen/youtube

Glumica Jana Milić Ilić (38) važi za osobu koja je uvek spremna za dobru šalu. Gde god da se pojavi, pleni šarmom, harizmom i pozitivnom energijom, a malo ko zna da se iza njenog širokog osmeha i toplih, crnih očiju krije velika tuga. Imala je samo dvadesetak godina kada joj se majka razbolela, a zatim i preminula, što je ostavilo neizbrisiv trag na njenom srcu. “Mrak” koji od tog momenta nosi u sebi glumica leči poezijom.Lepa glumica Jana Milić Ilić godinama je u skladnom braku sa producentom Mišom Ilićem, sa kojim ima sina Đorđa.

Upoznali su se na nesvakidašnji način - u liftu, a roditelje jedno drugog upoznali su na dan samog venčanja.

- Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba - rekla je Jana Milić Ilić jednom prilikom za "Stori".

Na pitanje do koje granice smatra da čovek treba da ide kako bi spasao brak, glumica kaže:

- Ako ljubav i volja među partnerima i dalje postoje, treba da urade sve. Najlakše je okrenuti se i otići. Ljudi najčešće zaboravljaju da su se venčali da im bude lepo, da ujutru kada ustanu, jedno drugome vraćaju osmeh na lice. Sve češće im, međutim, postaje mučno da se s posla vrate kući. Mislim da nikada ni iz kog razloga ne bih mogla to da trpim, niti bih dozvolila da u borbi za opstanak braka izgubim sebe.

Pročitajte još