Jaffa
attachments
Jaffa

attachments

Jaffa, Foto: attachments

U subotu, 12. Decembra, na platformi Microsoft Teams, održano je finale projekta High School Case Competition, u rešavanju poslovne studije slučaja namenjenog srednjoškolcima. Iza ovog proejekta, u saradnji sa Fakultetom organozacionih nauka, stoji najbolja menadžment konsalting organicija u regionu, Case Study Club.

Događaj je otvorio prof. Dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu Fakulteta organizacionih nauka, kao i Lazar Sević, predsednik takmičenja i podpredsednik za projekte organizacije Case Study Club. Takmičarima su dobrodošlicu poželeli i prof. Dr Vesna Damnjanović, osnivač studentske organizacije Case Study Club, kao i Aleksandra Vučičević, predsednik izvršnog odbora i Nemanja Jevtović, predsednik upravnog odbora Case Study Club-a.

Jaffa

attachments

Jaffa, Foto: attachments

Celokupno takmičenje je održano online. Na takmičenju je učestvovalo 318 srednjoškolaca iz cele Srbije. Takmičari su imali priliku da rešavaju realan poslovni problem, zadat od kompanije Jaffa Crvenka. Njihov zadatak je bio da urade detaljnu analizu ciljne grupe ToTo brenda (predstavnike generacije Z), analizu brendova i saradnje sa infuenserima čija je komunikacija uspešna, a usmerena na generaciju Z, kao i da osmisle detaljnu društveno odgovornu kampanju za brend ToTo, koristeći prethodne analize.

Cilj čitavog takmičenja bio je da se srednjoškolcima približi koncept poslovanja, donošenja odluka, i rešavanje problema kroz samu izradu studije slučaja.

Jaffa

attachments

Jaffa, Foto: attachments

Projekat je trajao u periodu od 1. Do 12. Decembra, i svi učesnici su imali priliku da prisustvuju edukativnim radionicama i na taj način steknu znanja i veštine neophodne za rešavanje datog problema. Od 84 prijavljena tima, odnosno 318 učesnika, 48 se plasiralo u polufinale i svoja rešenja predstavilo stručnom žiriju 8. Decembra. Žiri su činili aktivni i alumni članovi i tom prilikom odabrali su 8 timova za finale takmičenja.

Jaffa

attachments

Jaffa, Foto: attachments

U samom finalu takmičenja, žiri su činili Andreja Srećković- brend menadžer u kompaniji Jaffa Crvenka, Mina Telesković- Junior Account Manager u FCB Afirma, Natalija Jovanović- Senior Content Manager u FCB Afirma, i prof. Dr Vesna Damnjanović, profesor na Fakultetu organizacionih nauka i rukovodilac Centra za poslovne studije FON-a.

Prvo mesto na takmičenju je osvojio tim Gerentes, koji su činili Minja Krivokapić učenica Požarevačke gimnazije, Anja Radenković učenica Pete Ekonomske škole i Milena Stanković učenica Prve kragujevačke gimnazije.

Nagrada za pobednike, koju je obezbedio glavni partner takmičenja, kompanija Jaffa Crvenka sa brendom ToTo, je pametan sat za svakog člana pobedničkog tima.

Jaffa

attachments

Jaffa, Foto: attachments

Drugo mesto je osvoji tim Virtusso, koji su činili Teodora Krstić,Aleksandar Spasić i Anđela Ruta Stanču, učenici Četrnaeste beogradske gimnazije, koji su osvojili Eken akcione kamere, a treće mesto tim “Pravo u metu”, koji su činili Staša Aleksić, Emilija Milenković. Đorđe Stojanović i Milica Vorkapić, učenici gimnazije “Bora Stanković” iz Vranja, koji su osvojili vaučere za sportske radnje SportVision.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV VOZNI PARK Ana Korać pokazala "igračke" u vrednosti od 150.000 evra, pogledajte koje sve automobile starleta ima (FOTO/VIDEO)

MAJA NA APARATIMA Taki u strasnom zagraljaju sa ćerkinom najvećom suparnicom, Ivanom Šopić (FOTOIVANA)

KROZ SUZE I JECAJ Milica Dabović priznala da je pomišljala da se ubije i otkrila da su joj bivši momci napravili pakao od života, pa najavila ovo (FOTO/VIDEO)

SVE JE KAO PRE Maja i Janjuš se ponovo vole najviše, tu su i dokazi (FOTO/VIDEO)

SVETI JOJ SE PREKO DECE Bukti novi rat na estradi, Zlata Petrović se s razlogom obratila ovoj koleginici (FOTO/VIDEO)

NAŠA ČUVENA PEVAČICA POLJUBILA JE TITA Nakon jednog lapsusa pred njim i Jovankom ukopala se i nestala sa scene! (FOTO/VIDEO)