NJEGA VIŠE NEMA Ivana Panzalović u Jutarnjem programu progovorila o paklu koji je preživela

Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije, pa je izvršio samoubistvo, gostovala je u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana.

Ivana Panzalović
Ivana Panzalović, Foto: printscreen

Ivana se prisetila teškog perioda kroz koji je prošla:

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište, prihvatila sam povratničku ulogu - poručila je Ivana.

Na Srđanovo pitanje da li je uspela da prebrodi sve što joj se desilo i da li se nekad priseća nesrećnog događaja, ona je odgovorila:

- Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo, a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme, ali ja ga ne bih ni vraćala.

POVRH SVEGA I OVO Užasna ženska tuča u "Zadruzi", glava joj visi, ona pada!

Ivana Panzalović
Ivana Panzalović, Foto: printscreen

Ivana je progovorila o prevazilaženju svega što ju je snašlo i otkrila šta joj je najviše pomoglo.

- Svaka kriza se prevazilazi skupom okolnosti. Ja potenciram rad i mislim da je rad lek. Imam sreću da se bavim poslom kojim se bavim i za koji sam se školovala. Meni je pozorište lek, kad sam stala na scenu osetila sam da sam zaista živa. Svako nasilje je za osudu. Ja sam bila jako umorna, osećala sam se iscrpljeno. Ja sam neko ko uvek ide pozitivno i misli biće dobro. Ja možda ništa nisam ni naučila, jer i dalje tako mislim, i dalje mislim da je sve dobro i još uvek sam pozitivna - poručila je Ivana i dodala:

- Kad sam se probudila nakon svega, videla sam da sam živa i rekla: "Sjajno"! Ta tema mi je negde zatvorena i ispričana. Sad izlazim, krećem se normalno. Vole ljudi da me zagrle i da me poljube u glavu. I danas verujem u ljubav - zaključila je glumica.

Povezane vesti

 • Korisnik: gorgonzola
  02/05/2018 - 13:29
  Tačna je ona narodna da unutrašnje zlo reflektuje spoljašnje, jeziva je, a od glume se nije i neće leba najesti bar ovde kod nas i zašto one najgore ne ostanu u svojim zemljama, imamo mi i svojih takvih na izvoz.
 • Korisnik: Nikola
  02/05/2018 - 12:04
  Bravo Ivana. Tvoji zreli odgovori su bili iznadprovokacija voditelja. Na pravom si putu i zivotnom i glumackom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi