Ispod zverskih odela u filmu "Dara iz Jasenovca" kriju se lepotice koje će publika tek gledati, jednu već nazivaju srpskom Monikom Beluči (FOTO)

Glumice koe su u žiži javnosti nakon premijere filma "Dara iz Jasenovca"

"Dara iz Jasenovca", Foto: Alo.rs

Nekoliko dama koje su igrale u "Dari iz Jasenovca" možda su odigrale i uloge života, odnosno uloge koje će im obeležiti karijeru, komentarišu mnogi koji su to ostvarenje pažljivo odgledali.

Tatjana Kecman
Tatjana Kecman, Foto: Printscreen/ Instagram

Među njima su maestralna Tatjana Kecman (51), koja je igrala bezdušnu časnu sestru Bartu Pulheriju, potom Ana Lečić (22) kao Božica, jedna od tri nemilosrdne nadzornice logora Stara Gradiška, te Jelena Grujičić Mur, u filmu kao jevrejska medicinska sestra Blankica.

Iako je ušla u šestu deceniju, Tatjana oduševljava svojim izgledom i figurom o kojoj vrlo vodi računa.

To se jasno vidi na fotografijama na Instagramu, gde neretko pokazuje kako vežba, a rezultat je očigledan. Za nju kažu da ima "oči anđela".

Lepa Ana često je u medijima zbog svoje lepote, ali njen talenat "preti" da zaseni njen fizički izgled i da skine "titulu" "ćerke Branislava Lečića".

Ana Lečić
Ana Lečić, Foto: PrntScrn

Jelena Grujičić Mur potpuno je raspametila ljude ulogom Blankice, a kada je reč o njenoj lepoti - dovoljno govori činjenica da je zovu "srpskom Monikom Beluči", te da mnogi kažu da je ona, verovatno, i najlepša srpska glumica. Ova devojka iz Ivanjice karijeru će verovatno graditi u Holivudu, a važan podatak vezano za nju jeste i taj da je položila prijemni za master studije glume na CalArts-u i u konkurenciji od više stotina kandidata postala druga Srpkinja u istoriji ovog fakulteta na master studijama.

Jelena Grujičić
Jelena Grujičić, Foto: instagramprintscreen

Kako je kazala, nakon fakulteta plan joj je da nađe svog agenta u Americi i da radi na tome da napravi karijeru u Holivudu.

U srećnom je braku, a na Instagramu joj piše i prezime muža Stivena - Mur (Moore).

 Pogledajte OVDE kako su se neki naši omiljeni glumci snašli u Holivudu, evo čime se tamo bave

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi