ŽESTOKE SCENE RAZVRATA Isplivali snimci na kojima izvodi najgore perverzije sa Albancem: A znamo je kao dobru i čednu Mariolu iz "Ivkove slave"! (VIDEO)

Lepa "Mariola" iz filma "Ivkova slava" danas izgleda bolje nego ikad pre

Mariola
Foto: YouTube/Printscreen

Danijelu Štajnfeld publika je upoznala u filmu "Ivkova slava", gde je igrala lepu Mariolu koja služi goste i u koju se zaljubljuje Svetislav (Nikola Đuričko).

Danijela je posle angažmana u "Ivkovoj slavi" ubrzo diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, 2008. godine u klasi profesora Dragana Petrovića. Imala je nekoliko zapaženih uloga i u popularnim domaćim serijama “Vratiće se rode”, “Ranjeni orao” i “Ono kao ljubav”, a onda je rešila da se "oproba" i u Americi.

Mariola
 Foto: Printscreen

Tamo je 2015. snimila film "Cash only" u kojem je glumila i u strastvenim scenama seksa.

Film "Cash only" je albansko-američki triler. Daniela glumi verenicu Albanca koja ima ljubavnu aferu sa glavnim likom kojeg glumi američki glumac Nikola Sreli. Film obiluje i scenama seksa.

Danijela danas živi u Americi u Njujorku gde je završila i postdiplomske studije, a u jednom intervjuu istakla je da je njena lepota bila primećena u Americi.

Danijela Štajnfeld kao Mariola
Danijela Štajnfeld kao Mariola, Foto: Jutjub printskrin

- Izgledam egzotično za stanovnike "Velike jabuke" i stalno su me terali da priznam da sam Potrugalka, to je bilo smešno. Muškarci tamo lakše prilaze devojkama, ali kriju emocije, za razliku od Srba koji pokazuju srce i dušu - rekla je Danijela za "Hello" jednom prilikom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi