Miloš Biković, Južni vetar
Screenshot Youtube
Miloš Biković, Južni vetar

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

Serija "Južni vetar" puna je kriminalističkih scena, ali u 11. epizodi koji gledaoci nisu imali prlike pojavljuje se gej poljubac.

Naime, nekoliko epizoda nove serije procure su na internetu, te su fanovi brže bolje uočili sočan poljubac glumca Miloša Timotijevića sa dečkom koji se prvi put pojavljuje u seriji.

Pre toga gledaoci nisu imali prilike da ga vide.

Južni Vetar

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Poznati glumac, koji igra korumpiranog inspektora Stupara, dobio je od reditelja Miloša Avramovića nimalo lak zadatak - da poljubi muškarca, a vrela scena opasno preti da uđe u istoriju srpskog serijskog programa.

U “Južnom vetru” igraju: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Miloš Timotijević, Bogdan Diklić, Hristo Šopov, Luka Grbić, Miloš Trojpec Petrović, Aleksandar Berček.

Južni Vetar

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Uzbudljiv krimi triler snimljen prema scenariju Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, koji je ujedno i reditelj, prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru jednog određenog dela stanovništva, članovima tzv. „podzemlja“ koji pričaju jednu, pre svega, realnu priču o seriji neuspeha „malog“ čoveka u surovom okruženju. To je, kažu, poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka.

Prvi gej poljubac videli smo u seriji „Vratiće se rode“. Vladimir Aleksić poljubio se s kolegom Igorom Filipovićem, i to je bio prvi francuski poljubac između dva muškarca u jednoj domaćoj seriji.

Komentari (1)

beba

02.04.2020 22:29

Timotijevic je pravi maco.Sarmantan,muzevan,stabilan...Nije mu trebala ta scena.