POTRESNO! Isidora Bjelica je imala čak 77 metastaza u telu!

Nikada se nije libila da priča o svojoj bolesti

Isidora
Foto: Printscreen

Kako je Alo.rs saznao, poznata spisateljica Isidora Bjelica danas je preminula. Iza sebe je ostavila supruga i dvoje dece.

Isidora Bjelica, dugo se borila sa rakom, koji joj se četiri puta vraćao, otkrila je da je pre nekoliko godina imala 77 metastaza u telu!

Isidora Bjelica
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

- U oktobru 2015. godine pokazalo se da imam 77 metastaza. Svako normalan bi tandrknuo, ali ja sam rešila da se borim do kraja. Rezultati su sada nikad bolji - istakla je tada književnica.

Isidora je bila svesna kroz šta je sve prošla i nije se plašila o tome da govori kada god ima priliku. Ona je želela svakog da podstakne da treba redovno da odlazi na kontrole i proverava svoje telo.

- U početku je bilo prilično obeshrabrujuće. Doktor mi je rekao da od kancera jajnika preživi 15 posto žena. Ipak, nisam se obeshrabrila. Meni se bolest četiri puta vraćala. Znate, to je kao kad tone Titanik prvi put, a vi vrištite. Onda on počne da tone i drugi put, a vi manje vrištite. Kad se to desi treći ili četvrti put, vi samo kažete - ok, tone. Kada sam dobila nalaze, doktorki sam rekla da nije sve tako crno jer je moj centar za humor i dalje na mestu - rekla je tada Isidora.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi