SUMNJALI SU U NJIHOVU LJUBAV Imaju dva sina i skladan brak: Upoznajte Željanu, prelepu suprugu Nenada Okanovića! (FOTO)

Ljubav Željane i Nenada datira iz školskih dana. Upoznali su se u drugom razredu gimnazije i kao srednjoškolci započeli vezu, a venčali su se 2004. godine

Nenad Okanović
Nenad Okanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Poznati glumac Nenad Okanović ne voli da u javnosti ističe članove svoje porodice, te mnogi ne znaju da je već skoro 17 godina u skladnom braku sa suprugom Željanom, sa kojom ima dvoje dece.

Ljubav Željane i Nenada datira iz školskih dana. Upoznali su se u drugom razredu gimnazije i kao srednjoškolci započeli vezu, a venčali su se 2004. godine.

Imaju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je svojevremeno priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno.

- Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak - rekao je Nenad Okanović jednom prilikom.

KO JE MIROSLAV MIKA ALEKSIĆ? Rođeni Beograđanin, britkog jezika, kome preti 15 godina robije!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi