UMRLI ISTI DAN Ilija i Garac iz serije "Srećni ljudi" bili su bliski prijatelji u stvarnom životu, a sudbina se poigrala sa njihovom smrću

Priča koju sigurno niste znali...

Garac i Ilija
Foto: YouTube/printscreen

Živojin Milenković i Dušan Poček bili su bliski prijatelji i kolege koje su mnogo puta sarađivale, a malo je poznato da su preminuli istog datuma u godini.

Iako je Živojin Žika Milenković iza sebe ostavio više od trideset filmova, 300 televizijskih drama i serija i oko 150 uloga u pozorištu, šira i mlađa publika pamti ga i obožava kao deku Trajka Gavrilovića u seriji "Porodično blago", odnosno kao Garca u "Srećnim ljudima".

Garac i Ilija
Foto: YouTube/printscreen

Upravo je u ovoj drugoj seriji on neraskidivo vezan za Dušana Počeka, koji je igrao penzionera Iliju Uskokovića i s kojim je snimio brojne nezaboravne i komične scene.

Pored njihove saradnje u seriji "Srećni ljudi", Poček i Žika godinama su radili zajedno u Beogradskom dramskom pozorištu, gde su obojica igrala od početka karijere do odlaska u penziju.

Garac i Ilija
Foto: YouTube/printscreen

Ono što je, međutim, manje poznato jeste da su nas ova dvojica prijatelja i kolega napustila istog datuma u godini — 18. marta. Žika Milenković preminuo je na taj dan 2008. godine, dok nas je Duško Poček napustio šest godina kasnije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi