HOĆU I JA DA UMREM, ZBOG ČEGA VIŠE DA ŽIVIM?! Želela bih da odem kod mojih koje sam volela: Eva Ras ne prestaje da šokira! (FOTO/video)

Glumica Eva Ras ne krije da ju je veoma potresla vest o smrti koleginice Rialde Kadrić. Iako u svojoj dugoj karijeri nikada nije imala priliku da deli filmski kadar sa Rialdom, Eva nam je otkrila da joj je pokojna glumica ostala u sećanju zbog druženja sa njenom ćerkom Krunom, koja je preminula pre 30 godina

Eva Ras
Eva Ras, Foto: Alo!/Printscreen/Youtube

U razgovoru za „Alo!“, Eva nam je otkrila kako je protekao njen poslednji susret sa Rialdom, ali i po čemu će pamtiti čuvenu Mariju iz filmskog serijala „Žikina dinastija“.

- Mnogo mi je žao Rialde. Ona je bila bliska drugarica moje pokojne ćerke Krune. Poslednji put sam je videla 2012. godine, tada me je posetila u mom domu i satima smo razgovarale. Pamtiću je po vedrini i pozitivnoj energiji koju je širila. Nikada se nije žalila na svoje probleme. Rado je sa mnom pričala o mojoj ćerki Kruni, koja joj je ostala u najlepšem sećanju - rekla je na početku razgovora za „Alo!“ Eva i otkrila da je Rialda celog života, osim glume, razvijala i druge talente.

Eva Ras, Foto: Alo/Dejan Briza

- Rialda je bila fantastična osoba. Nije želela po svaku cenu da bude glumica. Bavila se i muzikom, svirala je klavir. Bila je elegantna, mnogo sam je volela - rekla je Eva i dodala da joj sve teže pada odlazak dragih ljudi.

- Hoću i ja da umrem! Zbog čega više da živim? Želela bih da odem kod moje Krune, Rialde, Mire Furlan i ostalih ljudi koje sam volela i delila život sa njima. Mogla bi i korona da me zakači, ne bih se bunila. Samo da se sve ovo završi. I Mira i Rialda su otišle u roku od nekoliko dana. Takav je život, takva je i smrt - kroz suze je na kraju razgovora kazala Eva.

BONUS VIDEO:

Zbog koga Eva Ras jedva čeka da umre, saznajte OVDE.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi