TREĆI NOVOSADSKI OKTOBERFEST Hladno pivo, Zvonko Bogdan, Orthodox Celts i mnogi drugi prave žurku za pamćenje!

Treći po redu “Novosadski Oktoberfest” održaće se 19. i 20. oktobra 2018. godine u Master hali Novosadskog sajma.

Oktobarfest
Oktobarfest, Foto: Promo

Na ovogodišnjem “Novosadskom Oktoberfestu” nastupiće Hladno pivo, Psihomodo Pop, Dejan Petrović Big Band, Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Love Hunters i Zbogom Brus Li.

“Novosadski Oktoberfest” je prošle godine okupio preko 15.000 posetilaca, popilo se preko 35.000 litara piva najpoznatijih pivara i desetina zanatskih, pojelo preko 5.800 kobasica, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći.

Oktobarfest
Oktobarfest, Foto: Promo

Organizatori će i ove godine organizovati kasting za konobare i konobarice, zagrevanje pred festival uz muziku i pivo na Trgu slobode, razna takmičenja, kao i “Battle of the bands” – takmičenje neafirmisanih bendova.

Jednodnevne i dvodnevne ulaznice su u pretprodaji od 31. marta 2018. i možete ih kupiti na sajtu www.gigstix.com i www.eventim.rs ili svim prodajnim mestima, kao i na Trgu slobode, na štandu festivala, svakog dana od 16h do 21h.

Za rezervaciju stolova pišite na mejl maja.miskovic.cpg@gmail.com. Sve informacije možete potražiti i na zvaničnom sajtu www.oktoberfest2018.rs i Fejsbuk stranici Novosadski Oktoberfest.

Oktobarfest
Oktobarfest, Foto: Promo

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi