Toše Proeski
Screenshot Youtube
Toše Proeski

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Jedan od najboljih pevača na Balkanu, pokojni Toše Proeski, dobiće ulicu sa svojim imenom u selu Jabuka kod Pančeva. Predlog da ulica u selu Jabuka, gde živi veliki broj Makedonaca, ponese ime makedonskog slavuja, koji je poginuo 2007. u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške, upućen je Skupštini grada Pančeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Stanovnici Jabuke žele da se na ovaj način oduže svom poznatom zemljaku, koga je Bi-Bi-Si nazvao balkanskim Elvisom Prislijem. Ovo će biti prva ulica u Srbiji koja će se zvati po pevaču iz Kruševa.

Toše Proeski

Profimedia

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Balaševićeva ćerka iznela pravu istinu o njegovom zdravstvenom stanju! Na njene dirljive reči niko nije ostao ravnodušan!

AUTOR: Alo.rs/A.B. DATUM I VREME: 18.11.2019. 20:01 Sve ih je uplašio. Foto: printscreen/YouTube Đorđe Balašević je i dalje u bolnici nakon infarkta koji je doživeo. Njegovo zdravstveno stanje sve je bolje, a njegova porodica otkriva kako se oporavak odvija. Jelena Beba Balašević obratila se javnosti putem društvene mreže "Fejsbuk" i otkrila nove informacije o kojima se zabrinuti fanovi svakodnevno raspituju.