NJENOJ LEPOTI SE SVI DIVE, ALI I NJEMU ZAVIDE Gordan Kičić je u braku sa Zoranom više od deset godina, uspešno je krije od očiju javnosti, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Gordan Kičić je u braku sa suprugom Zoranom više od 12 godina i njihova ljubav je sve jača

Gordan Kičić
Gordan Kičić, Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Glumac je nedavno za „Blic“ otkrio da je tajna dobre i velike ljubavi poštovanje i razumevanje.

- Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka - kaže Kičić za „Blic“, koji u braku sa suprugom ima dve ćerke Sofiju i Leu. Kako kaže, još uvek nije siguran da li će njih dve naslediti talenat na njega.

- To ćemo još videti - kratko je kazao Gordan, koji je ulogom glavnog negativca Alimpija Mirića, zvanog Kaluđer, u seriji „Senke nad Balkanom“ izazvao veliku pažnju javnosti. Glumac tvrdi da je bio oduševljen ponudom ekipe koja je realizovala projekat.

Gordan Kičić
Gordan Kičić, Foto: Screenshot Instagram

- Bio sam oduševljen kada sam dobio poziv za tu seriju. Odlično je sve prošlo, ekipa je bila fenomenalna. Bilo mi je drago da sam sarađivao sa Draganom Bjelogrlićem i kolegama koji su glumili u tom projektu. Mislim da su „Senke“ jedna od bolje urađenih serija na ovim prostorima - izjavljuje Kičić.

Glumac se ostvario u ulozi reditelja i producenta filma „Realna priča“. A onda je usledio i nastavak ovog ostvarenja u okviru serije naziva „Mama i tata se igraju rata“ koji je takođe doživeo veliki uspeh.

Anđelka Prpić se zaljubila, a OVDE pogledajte kako izgleda njen izabranik!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi