POSLEDNJI DAN SNIMANJA Glumica u najpotresnijoj sceni filma "Dara iz Jasenovca" slomila ruku, ono što je usledilo posle vredno je divljenja (FOTO)

Takve situacije se dešavaju na setovima i nisu retke

Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca, Foto: printscreen

Glumica Ana Lečić u filmu "Dara iz Jasenovca" glumi hladnokrvnu nadzornicu Božicu, koja na kraju filma puca u malu Daru pokušavajući da je ubije dok beži iz logora.

Ana priznaje da joj je to bila najteža scena, a gledaocima je poznato da, osim što puca u Daru, u toj sceni ubija Blankicu, koju igra Jelena Grujičić.

- Rekla sam, ako sad krenem s tom emocijom, ništa neću uraditi. Trudila sam se da budem što hladnokrvnija, a kasnije da se isplačem, rekla je Ana u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV, pa otkrila i jedan nepoznati detalj sa snimanja.

- Kako smo probali to nabrzinu, pošto ja držim pravi pištolj i lažne metke, i pošto Blankica mora da mi izbije taj pištolj, u momentu ponavljanja scene mi je udarila u kost ili u pištolj, ne znam...i desio joj se prelom, ispričala je glumica i dodala kako je njena koleginica nastavila da snima sa rukom u gipsu nakon odlaska u Urgentni centar.

Ana Lečić
Ana Lečić, Foto: Youtube/Printscreen

- Doktor je bio na setu, a ona je bila hrabra, pa je rekla: "Pa, hajde da snimimo. Hvala Bogu da joj je čovek rekao da odmah ide kod doktora, izjavila je Ana i dodala da je sreća u nesreći što je to bio poslednji dan snimanja filma, pa je mogla da se oporavi.

Pogledajte OVDE ispovest Biljane Čekić, devojčice koja glumi Daru i koja vodi težak život.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi