Katarina Bogićević
printscreen
Katarina Bogićević

Screenshoot Instagram

Katarina Bogićević, Foto: Screenshoot Instagram

Mlada glumica, zvezda serije koja se svojevremeno davala "Folk", a danas učesnica šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" Katarina Bogićević, rekla je "da" svom partneru, manekenu Marku Došljaku.

Naime, Katarina je ovog vikenda otputovala u rodnu Crnu Goru, ni ne sluteći da će joj ovaj vikend ostati u najlepšem sećanju zbog iznenađenja koje joj je partner priredio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Danas sam rekla "da" čoveku mojih snova ... On je najslađi, najsmešniji i najneverovatniji čovek koga sam ikad srela. On mi je prijatelj i postao mi je partner. Tako je lud i simpatičan u isto vreme. Volim da provodim vreme s njim i živim zajedno. Tako sam ponosna što sam njegova devojka, a još ću ponosnija biti kada budem njegova žena. Napravimo magiju bebo - napisala je Katarina na društvenim mrežama.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Katherine (Kate) ? (@kejtofficial) Ruj 2, 2019 u 10:24 PDT

 

Glumica je pokazala i prsten koji je dobila, a ima i neobičnan ukras, detelinu sa četiri lista.

Glumio je u Boljem životu, razveo se zbog čudnog razloga, a danas ga ne biste prepoznali! (FOTO)

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 12:46 Sada ima 62. godine. Boris Komnenić, Foto: printscreen Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Boris Komnenić, rođen je pre 62 godina u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984.

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Katherine (Kate) ? (@kejtofficial) Lis 26, 2019 u 3:13 PDT

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!