Jana Milić
printscreen
Jana Milić

printscreen

Jana Milić, Foto: printscreen

Glumicu Janu Milić publika je zavolela u seriji "Istine i laži", a ova prepoznatljiva brineta do sada nije pravila drastične promene kada je fizički izgled u pitanju.

Ipak, ona je iznenadila pratioce na Instagramu fotografijom na kojoj je plavuša! Ovakav potez mnogima se svideo, pa su mnogi prokomentarisali da odlično izgleda.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Inače, glumica je prvu veću ulogu imala u seriji Ranjeni orao, gde je tumačila lik Olge Nešić, a takođe se istakla kao Leila u hrvatskoj telenoveli Larin izbor.

Nikolija ponovo trudna?! Ovi detalji je odali!

AUTOR: Svet/R.J. DATUM I VREME: 30.08.2019. 16:33 Vesna Zmijanac bi uskoro mogla postati dupla baba... Nakon što se na jednom od nastupa onesvestila, Nikolija Jovanović dobro je zabrinula svoje bližnje. Pevačica je, naime, želela da posle porođaja što pre vrati liniju, pa se neko vreme izgladnjivala i potpuno narušila svoje zdravlje, te je ovo i bio razlog da se posumnja na početak anoreksije.

 

Zanimljivo je i da je udata za Miloša Ilića, koji je producent domaće telenovele "Istine i laži" u kojoj je glumica i stekla najveću popularnost.

Jana Milić

printscreen

Jana Milić, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Draganu Mitar prozvali da se unakazila, evo kako je objasnila ovu intervenciju