Anđelka Prpić
Rajko Ristić
Anđelka Prpić

Rajko Ristić

Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić

Glumica Anđelka Prpić ponovo je srećna i zaljubljena žena. Glumica, koja se razvela prošle godine od supruga Darija Prpića sa kojim je bila devet godina u braku, uplovila je u vezu sa bivšim dečkom pop pevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, nezvanično saznaje Kurir. Njih dvoje se poznaju dugo, ona je sa bivšim suprugom bila među gostima na Aleksandrinoj promociji u Srđanovom restoranu, ali su se emocije tek sada javile, kada su oboje slobodni. Prema rečima našeg izvora bliskog glumačkim krugovima, Anđelka je srećna i zadovoljna i često sedi u lokalu svog novog dečka.

Iako izbegava da u javnosti govori o privatnom životu, Prpićka je nedavno ispričala u emisiji "Drž ga, Božo", koju vodi s Milanom Kalinićem na televiziji K1, da je razvedena žena, a nakon toga je i za pojedine medije izela svoj stav o tome.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo pre 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem "delete", naprotiv! Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - rekla je početkom decembra Anđelka za medije.

Da bismo proverili ove tvrdnje, pozvali smo glumicu, ali ona nije odgovarala na naše pozive niti na poruke koju smo joj poslali preko vibera, iako ih je pročitala. Srđan iza sebe takođe ima brak. I sa njim smo pokušali da stupimo u kontakt, ali njegov broj telefona poznat redakcji nije bio dostupan.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

Sta se bre krebeljis

21.12.2020 13:02

ova nikom nikad srecu ne donosi

Abba

21.12.2020 18:57

Lepo... I treba da bude zadovoljna i srećna. I ne samo ona, nego svako pod kapom nebeskom!