Nataša Ninković i Slaven Došlo
Foto: Instagram/printscreen
Nataša Ninković i Slaven Došlo

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Slaven Došlo i Nataša Ninković odlučili su da novogodišnje praznike dočekaju u dalekim krajevima sveta koji baš i nisu popularni među turistima iz Srbije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on Dec 31, 2019 at 11:06am PST

Mladi glumac otputovao je u Peru, a po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram nalogu, vidimo da se odlično provodi. Došlo obilazi znamenitosti Perua, uživa u prirodnim lepotama i o svemu redovno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Slaven Došlo Official (@slavendoslo) on Dec 29, 2019 at 10:17am PST

- Ljudi, želim vam da u sledećoj godini budete hrabri, maštoviti, da ne poznajete ograničenja, da budete otvoreni, puni poverenja u život, da možete bezbrižno da budete zadovoljni svim što vam se nađe na putu, da nikad ne zaboravite da se igrate i da ni sebe, a ni život ne posmatrate suviše ozbiljno! Baš kao ovaj klinac! P. S. Sve isto želim i sebi - napisao je glumac pored fotografije sa jednim peruanskim dečakom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on Jan 1, 2020 at 9:51am PST

Za razliku od njega, Nataša nije redovna u objavama na Instagramu, ali slike iz Jordana je morala da podeli sa obožavaocima. Ninkovićeva je obišla drevnu Petru, lokalitet koji se smatra jednim od najlepših svetskih čuda, a tamo je napravila i nekoliko fotografija koje su oduševile njene pratioce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on Dec 31, 2019 at 8:19am PST