Glumac umalo poginuo na snimanju "Nemanjića"!

Alo.rs/Informer | vip 2018-02-28 12:35:42 2018-02-28 12:35:42

Našeg glumca na snimanju istorijske serije "Nemanjići" od povreda i smrti spasao teški oklop.

Promo RTS

Kadrovi iz serije "Nemanjići", Foto: Promo RTS

Igor Pervić otkriva da je obučen kao vizantijski car pao sa konja i samo zahvaljujući teškom oklopu nije zadobio fatalne povrede.

Poznati glumac je u tom trenutku na sebi imao teški oklop vizantijskog cara, koji mu je ublažio pad, pa je prošao samo sa lakšim povredama.

Igor je kao Isak Drugi Anđeo snimao scenu juriša, a njegov konj se iznenada istrgnuo i krenuo da juri za ostalim grlima.

- Nije bio ni najmanje prijatan pad! Po scenariju je trebalo da ja ostanem sa svojim konjem iza vojske. Međutim, kada su ostala grla krenula u trk, i moja životinja je, pa sam se srušio na zemlju - priča Igor za "Informer" i nastavlja:

 

 

- Sva sreća da sam imao na sebi oklop, koji je ublažio moj pad, pa nisam prošao sa ozbiljnijim povredama, već sam se samo ugruvao. Olakšavajuća okolnost bila je i to što vozim motor, pa znam kako treba da padnem, tako da sam već posle petnaestak minuta bio spreman za akciju.

Glumac ističe da je najveći deo svojih scena u "Nemanjićima" snimao leti, pa je obučen u teški oklop morao da snima kada je temperatura dostizala i 40 stepeni.

- Snimali smo pod punom opremom na onoj vrućini. Ako je napolju bilo 40, kostimima, štitovima i oklopima smo sebi podigli temperaturu bar za još deset stepeni. Bilo je baš naporno, ali sa druge strane, ceo producentski tim RTS-a je toliko dobro bio organizovan i sve nam je bilo na raspolaganju da zaista ne bih mogao nikakvu zamerku da imam - iskren je Pervić.

 

 

Expand player
Pogledajte više