Branislav Lečić sa decom
Dejan Briza
Branislav Lečić sa decom

Dejan Briza

Branislav Lečić sa decom, Foto: Dejan Briza

On se zajedno sa decom iz prvog braka iz igraonice uputio pravo u prestonički restoran, koji je poznat po pečenju.

Paparaco „Alo!“ uslikao je glumca kako zajedno sa decom iz prvog braka napušta objekat, u kojem su se dobro najeli.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je na proslavu sina kog ima sa voditeljkom i bivšom ženom Ninom Radulović stigao među prvima, a društvo su mu pravili Ana i Ivan. Da li su klopu koju je Nina organizovala i servirala u igraonici pojeli Lavovi drugari ili se Leki, jednostavno, nije dopalo to što je bilo na meniju, nije poznato, ali je sa proslave izašao posle sat vremena i pojurio u restoran domaće kuhinje. Društvo su mu u restoranu pravila deca iz prvog braka, te je iskoristio lep prolećni dan da bi što više vremena proveo sa njima. Čim je ugledao konobara naručio je obilne porcije domaćih jela i pečenja i nestrpljivo čekao da hrana stigne.

Branislav Lečić sa decom

Dejan Briza

Branislav Lečić sa decom, Foto: Dejan Briza

Kada su jela konačno stigla, omazao je sve što mu se našlo na tanjiru, od ćevapa, preko pečenja do salata, a na lice mu se vratio osmeh, pa je mogao raspoloženo da nastavi druženje sa decom. Da uživaju u porodičnoj atmosferi, bilo je jasno po tome što više od dva sata, koliko su sedeli u restoranu, nisu prestajali da se smeju, a Branislav je i ovoga puta pokazao da s decom iz oba braka koja ima iza sebe, održava odličan i drugarski odnos.

Nina Radulović Lečić

instagram

Nina Radulović Lečić, Foto: instagram

Lečić se po završetku ručka sa ćerkom Anom i sinom Ivanom uputio ka kolima da bi ih odvezao kući i ostavio utisak srećnog sredovečnog čoveka koji uspeva da se snađe čak i onda kada ga bivša žena ostavi praznog stomaka. Na kraju krajeva, kad neće pečenje Lečiću, 'oće Lečić njemu!