TESLINA MAŠINA, UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE INJEKCIJA OD 15.000 EVRA, LAŽNA ULJA... Evo šta je sve pokušavala pokojna Isidora Bjelica ne bi li pobedila opaku bolest!

Isidora Bjelica je 5. avgusta tekuće godine preminula nakon sedmogodišnje borbe sa opakom bolešću, a tri dana kasnije je kremirana u prisustvu članova porodice i prijatelja.

Isidora Bjelica
Foto: Alo.rs

Književnica Isidora Bjelica je u više navrata govorila o načinima na koje je pokušala da se izleči i nije krila da je često posezala za najneverovatnijim rešenjima.

- Kada si bolestan, jedini cilj ti je da ozdraviš. Jedan čovek mi je prodao ulje kanabisa. Platila sam ga mnogo novca. Međutim, umesto njega dobila sam obojeno ulje neke žitarice - ispričala je svojevremeno Isidora za jedan magazin.

Isidora Bjelica
Foto: Alo.rs

- Pravo ulje kanabisa nabavila sam tek u Amsterdamu. Ova bolest puno košta. A svako zna nekog čoveka iz Borče, Koteža, Mirijeva koji ima lekovitu travu ili napitak. Jedna žena mi je uvalila neku Teslinu mašinu koja ničemu ne služi - dodala je tada Bjelica.

- Kroz našu kuću prodefilovalo je mnogo prevaranata. Ali to je bila škola. I nikoga od njih ne osuđujem, iako mi je neverovatno da se neko bogati na tuđoj nesreći. I nije to svojstveno samo nama. Iste stvari su mi se dešavale i drugde.

Isidora Bjelica
 Foto: Alo.rs

- U Rusiji sam bila na institutu za kvantnu medicinu, gde su mi saopštili da mi se bolest vraća. Poslednji novac sam dala za injekciju blastofaga. A onda mi se sreća zbog leka pretvorila u očaj. "Znate, treba vam uputstvo za korišćenje injekcija, a ono košta 15.000 evra", rekli su mi. Izašla sam iz te zgrade u predgrađu Moskve ridajući. Bila sam sama i poražena. Imam lek, a ne mogu sebi pomoći. Bolest je najveći biznis, kako onaj legalan baziran na farmaciji, tako i nelegalni - zaključila je tada Isidora, a više fotografija i snimaka sa komemoracije i kremacije, ukoliko ste propustili, možete pogledati OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi