Katarina Radivojević
Printscreeen
Katarina Radivojević

Printscreeen

Katarina Radivojević, Foto: Printscreeen

PROČITAJTE JOŠ:

- Moj sin je svojevremeno studirao i pravio žurke u stanu, okupljao društvo. Jednom kuca Katarina na vrata, sva onako strpljiva i mirna kaže: „Molim vas, ja snimam od 6 sati ujutru, samo malo da stišate muziku, da se odmorim.” Dolazila je ona i kod mene na kafu više puta i uvek sam joj se radovala, samo je u poslednje vreme retko viđam. Ne znam ni kad je tu, a kada je na putu, kažu da je često i van Srbije. Pričalo se čak i da prodaje stan i da mi više neće biti u komšiluku, ali eto ništa od toga - kaže Katarinina komšinica.

Katarinini susedi su nam otkrili da ova atraktivna brineta voli da prošeta po kraju, a jutarnju kafu pije uvek u istom kafiću. Dako bismo se uverili u te tvrdnje, otišli smo do lokala u kome su nam rekli da im je glumica čest i drag gost.

- Pije često kafu ovde, jako je ljubazna. Sretnemo je nekad, pristojna devojka i potpuno prirodna - kažu konobari.

Obućar: Katarina se vezuje za obuću, pa je popravlja

U neposrednom komšiluku Katarine Radivojević nalazi se obućarska radnja, a obućar Predrag Smiljanić kaže da mu je ova mlada glumica jedna od dražih mušterija, te navodi šta ona godinama radi.

- Kad god je u Beogradu Katarina dolazi kod mene. Jako je ljubazna i prijatna, sve najlepše za nju mogu da kažem. Ona se vezuje za obuću i čuva je baš. Ima taj neobičan, retro stil. Nije previše glamurozna, možda jeste na sceni i nekim dešavanjima, ali privatno više voli drugačije da se oblači - tvrdi Predrag.

Komentari (1)

Ja

08.12.2018 11:40

Ne deluje tako..