Žikina dinastija
YouTube/Printscreen
Žikina dinastija

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Poznata glumica je po završetku studija otišla u London, a danas je veoma uspešan psihoterapeut, a vest o nastavku serijala zatekla ju je u Grčkoj, na odmoru.

Rialda je otkrila zašto je posle toliko godina i promene profesije rešila da prihvati da ponovo zaigra lik po kojem je postala prepoznatljiva.

Žikina dinastija

Twitter/Printscreen

Foto: Twitter/Printscreen

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se sa njima mnogo smejem - rekla je ona.

Ona se osvrnula i na vreme snimanja "Žikine dinastije", pa komentarisala šta se to promenilo u porodičnim odnosima danas.

- Ako gledamo šta se sada događa, onda uzroke treba tražiti u vremenu u kome ih nismo uočavali, ali su se tada stvarali. Moja junakinja Marija nema kontakt sa roditeljima zbog njihove opsednutosti prestižom, snobizmom, klišeima i lažnom egzistencijom. S druge strane je Žika Pavlović, koji u svojim poznim godinama odlazi da radi ponovo kao gastarbajter, što i simbolički nešto govori... Njegov "vodoinstalaterski" humor terapetski deluje na nas. Uostalom, i moj posao je sličan: psihoterapeuti su 'vodoinstalateri' ljudske duše. Kroz Gidrin humor otkriveno je mnogo toga o našem porodičnom i društvenom životu. Dao nam je priliku da se sebi nasmejemo, ali i da se u sebe, nekako, zagledamo - objasnila je.

Producent filma "Luda godina" Milan Todorović otkriva da će se u novom ostvarenju uz Rialdu (Mariju) pojaviti Vlada Petrović (Boba), Nikola Kojo (Miša) i Vesna Čipčić, kao Elza.

Komentari (1)

Mira

27.07.2020 19:49

A Lilika????