ALO! PAPARACO Evo kakav odnos supruga pokojnog Mande ima sa njegovom decom iz prvog braka!

Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu, a sada se ekipa „Alo!“ u to i uverila!

Anja Mandić sa porodicom
Anja Mandić sa porodicom, Foto: Alo!

Naime, naš paparaco uslikao je Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku.

SEDIM I ČEKAM DA NAIĐE Ruška Jakić se zauvek oprostila od Danke! Ono što je obukla nosi POTRESNU simboliku, od ove priče će vam zastati srce!

 

Glumica je sa decom najpre svratila u apoteku, a kada je obavila sve što je trebalo, društvo je častila sladoledom, a potom ih je odvela na piće u obližnji kafić. Društvo se odlično zabavljalo i ćaskalo u kafiću, a Anja je u jednom trenutku uzele telefon u ruke, pa su glavnu reč za stolom preuzeli Marko i Andrija.

BILO JE STRAŠNO IGRATI 11 PUTA PRED PRAZNOM SALOM! Tiki Staniću su dali OGROMAN NOVAC i molili ga da OVO nikome ne ispriča! SVIMA je rekao, nije mogao ni da sanja šta će mu se desiti zbog toga!

- Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi - ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca i dodao:

Anja Mandić
Anja Mandić , Foto: Alo!

- Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno - kaže naš izvor.

DAMA IZA SCENE Tanja Bošković na letovanju u Crnoj Gori jednim potezom dokazala da je veća zvezda od čitave javne scene!

- Svaki put kada ima slobodan dan, Anja voli da ga provede sa Andrijom, a tada je obavezno u njihovom društvu i jedno od Mandine dece iz prvog braka. Ako im obaveze to dozvoljavaju, Mandićima nije strano da zajedno odu na izlet ili na kraće putovanje, a jednom nedeljno se vide na piću ili ručku. Jednostavno, oni su porodica, a to je nešto što porodica radi - ispričao je izvor „Alo!“.

TRAGEDIJA KOJA JE HOLIVUD ZAVILA U CRNO Svirepo ubijena glumica u 9. mesecu TRUDNOĆE! Žrtvovala je SEKTA! Vezali je konopcima pa uživali u patnjama!

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi