Evi Ras nizovi smrti ukinuli sreću: "Sedmoro začete dece je umrlo, a zatim i moja kćerka Kruna..."

Sahranila sve članove porodice!

Eva Ras
Foto: YouTube/printscreen

Eva Ras je tokom života na poslovnom planu nizala samo uspehe, a na privatnom, doživela je dve tragedije od kojih se nikada nije oporavila. Godine 1982. njen suprug preminuo je iznenada od srčanog udara. Međutim, da tragedija ne dolazi sama, pokazuje i prerana smrt Radomirove i njene ćerke Krune Ras, koja je pod nerazjašnjenim okolnostima preminula u Parizu.

Eva Ras
Foto: YouTube/printscreen

- Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela - pričala je o svojoj jedinici Eva.

Umetnica se osvrnula na sve bezuspešne pokušaje da postane majka.

Eva Ras
Foto: YouTube/printscreen

- Nisam mogla da imam više dece. Osam puta sam u životu bila trudna, a sedam puta je bio spontani pobačaj. Imala sam 40 godina kada je Ras preminuo i to se završilo. Da sam imala i tih sedmoro začete dece, možda bih sada imala tu uramljene fotografije, unučiće i ne bih spoznala život u svojoj suštini - otkrila je Eva za domaće medije i dodala:

- A pošto sam ja sahranila celu svoju porodicu, onda ne mogu površno da gledam. Nema utehe. Uteha će biti kad im se budem pridružila. To čekam svakog dana, ali svakog dana se probudim. Nikad nisam imala planove da ovoliko živim. Ja sam Božjom voljom gubitnik na ovom svetu - zaključila je glumica.

Povezane vesti

 • Korisnik: Primenjaš
  26/05/2020 - 02:25
  Ne verujem da mnogo ljudi zna za poreklo prezimena RAS. Radomir, vrsni grafički umetnik kao i mnogi ostali umetnici su uglavnom sedeli u pauzama svojih vežbi i predavanja na obližnjim akademijama u kafani "Znak pitanja'. Radomir je bio uvek specifičan, tih, miran, bez mnogo priča a izbijala je i neka skrivena energija iz njega. Oženio je Mađaricu Evu koja je počela da glumi u domaćim filmovima. Radomir se prezivao Stević. RAS je dodao kao dva slova imena i jedno prezimena i eto RAS!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi