Eva Ras ponovo ostavila javnost u šoku :"Danijela sikće, a sama ušla u auto"!

Alo.rs/M.A. | vip 2021-03-24 15:09:21 2021-03-24 15:09:21

Koleginica Branislava Lečića Mirjana Karanović je odbila da ubuduće sarađuje s njim, dok je Eva Ras stala uz glumca, a sada, gostujući u emisiji "150 minuta" navela da "ne može da veruje da se Srbija ovoliko srozala"

Tanjug/Rajko Ristić/Alo

- Ja sam šokirana, ne mogu da verujem da smo se ovako srozali, mi kao da smo Divlji zapad, pozivamo na linč. To je bilo i sa Mikom Aleksićem. Nisam mogla da verujem kada je Mira Karanović odbila da radi s njim jer je neko podneo tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da sam lujka - rekla je Eva i dodala da je javnost unapred osudila Lečića.

- Niko ne pita kako si dospela u auto? Šta je radio Leka - malo vozio, malo silovao?!

 

Glumica je rekla i da snimak na kojem se čuje razgovor Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld njoj ne znači ništa.

- Šta znači taj snimak? Neko te siluje i ti snimaš? To nije krimi film o Al Kaponeu. Ja samo kažem da je sve ovo pozivanje na linč, isto kao sa Mikom Aleksićem, a to baca blato na obraz Srbije. Ja ne znam da li je Danijela žrtva, ali u ovom času je Leka žrtva jer je unapred osuđen - rekla je Eva.

Glumica je rekla i da je svojevremeno podržavala Danijelu kada joj je izašao film "ali je u međuvremenu devalvirala" i dodala da je i ona imala nepristojne ponude u karijerei, ali i da "svako ima pravo da traži, a vi imate pravo da ne date : "Mene su zvali divljakiša, ja sam unapred udarala šamare. Ja sam se izuzimala iz tih situacija, ja ne bih mogla da igram ovu ulogu, da sikćem da je on zao a ja sama ušla u taj auto".

PROČITAJUTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više