Žikina dinastija
YouTube/Printscreen
Žikina dinastija, Foto: YouTube/Printscreen

Tokom praznika gledaoci TV Pink uživali su u filmovima iz edicije "Lude godine" gde jednu od glavnih uloga tumači Rialda Kadrić Šebek koja je u ovim ostvarenjima glumila lik Marije Todorović.

Rialda se nakon snimanja ovog serijala preselila u London, a jednom prilikom je otkrila da je imala samo 13 godina kada je prvi put stala pred kamere, u ovoj ulozi, te da joj je prvi poljubac u životu zapravo bio filmski.

Marija i Boba, Žikina dinastija, Foto: Printscreen

- Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: "To je jedna dobra, popularna ženska". Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac - ispričala je svojevremeno Rialda.

Ona je devedesetih godina 20. veka doživela porodičnu tragediju, kada joj je preminula majka, što joj je veoma teško palo.

Žikina dinastija, Foto: Twitter/Printscreen

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - ispričala je Rialda, koja je danas analitički psihoterapeut.

Na Tviteru je osvanula jedna od njenih novijih fotografija, a iako se promenila od one Marije koju svi pamtimo, i dalje iz nje isijava harizma i šarm kojim je osvojila milione gledalaca u bivšoj Jugoslaviji.

 

Komentari (1)

Bibras

22.01.2020 10:58

Stvarno je bila bomba!