Dino Dvornik je preminuo pre 11 godina! Njegova supruga pokazala dirljive uspomene, a onda se oglasio Toni Cetinski i RASPLAKAO porukom!

Alo.rs/ B.Z. | vip 2019-08-20 16:53:24 2019-08-20 16:53:24

Zbog njega je postao pevač!

screenshot Youtube

Danijela Dvornik, udovica Dina Dvornika, setila se svoga supruga koji bi danas proslavio 55. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Preminuo još 2008. godine od predoziranja lekovima koje je koristio.

" Danas bi mu bio 55 rođendan! Fališ. Volim te. Uvek u srcu. Moj život i učitelj", napisala je Danijela, koja je objavila Dinovu fotografiju na kojoj ispisana poruka "Bolje živit malo, ali k'o kralj, nego puno ka ovca".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on Aug 19, 2019 at 11:54pm PDT

I Toni Cetinski se setio kralj fanka s kojim se družio.

"Srećan ti rođendan prijatelju moj. Zbog tebe sam se i odlučio upustiti u avanturu te baviti se ovim pozivom. Ti si ulivao nadu da muzika ima svetliju budućnost na ovim prostorima. Možemo samo zamišljati kako bi danas zvučao da si tu sa nama. To bi bilo vanzemaljski kao i dok si stvarao svoja dela. Voli te brat. Fališ u svakom smislu", napisao je Toni Cetinski na Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on Aug 20, 2019 at 3:27am PDT

Podsetimo, Dino Dvornik koji je preminuo još 2008. godine od predoziranja lekovima koje je koristio, između ostalog i kako bi se skinuo sa droge, kako su navodili mediji.

Dinova supruga tada je izjavila:

- Umro je od miksa tableta, koje je uzimao nekoliko dana pre svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanje, smirenje, protiv bolova, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema rečima lekara, njegovo telo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi su mu organi bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije disajnih puteva i on je umro u snu.

Loša otkrio kako mu je Dino Dvornik spasao život u automobilskoj nesreći

AUTOR: Alo.rs/Filter.hr DATUM I VREME: 22.04.2018. 19:05 Frontmen grupe "Plavi orkesta" Saša Lošić Loša (53) prisetio svog kolege Dine Dvornika i otkrio nepoznat detalj. Saša Lošić Loša, Foto: Screenshoot Youtube Loša ne krije da mu nedostaje Dino i njegova "zarazna" energija. - Jednostavno se oseti ogromna praznina.

Nešto ranije Danijela je objavila i nekoliko fotografija razglednica koje je pokojni Dino slao njoj i ćerki dok je bio odsutan, a uz jednu od njihe je napisala:

"Nekad bi mi znala doći razglednica, kao ova iz Švajcarske, doduše pre bi on došao kući nego razglednica, ali bitna je namera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu razglednicu koja me jednako oduševi kao onda pre mnogo godina. Gde su nestali takvi muškarci?", napisala je Danijela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on Jun 16, 2019 at 10:36pm PDT

Pogledajte BONUS video: 

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Expand player
Pogledajte više