Preživeti Beograd
Printscreen
Preživeti Beograd

Printscreen

Foto: Printscreen

Iako im Ljudmilino gostoprimstvo prija, jasno je da ne mogu da ostano još dugo, zbog čega devojke pokušavaju da, pored svih problema, reše i stambeno pitanje.

Nakon raskida sa Stevanom, utučena i tužna Nevena bezvoljno provodi dane. Vest da im je Ružica našla stan na kratko će joj popraviti raspoloženje, ali će opet potonuti kad na fakultetu od asistenta Siniše sazna da zbog čestih izostajanja neće moći da izađe na ispit. Ipak, Siniša je neće ostaviti na cedilu.

Preživeti Beograd

Printscreen

Foto: Printscreen

Dok se Ružica i Nevena useljavaju u Gagijevo potkrovlje, presrećne i zahvalne, Gagijeva majka otkriva njegovu tajnu i priča Ružici priču o ljubavi njegovog života.

Za to vreme, u Vitinom kafiću, podstaknut ohrabrivanjima Jablanovog strica Goruna, Koki sa Marinom i Ljudmilom kreće u pripremu revolucije, nadajući se da će iz svega toga izvući neku korist za sebe.

- Sila i prinuda, to su jedina sredstva za koja vi znate, ali ustaće vaši gosti, povređeni i uvređeni – započeo je Koki revoluciju u restoranu “Plato”, u kom ih je Gorun ostavio na cedilu sa neplaćenim računom.

Preživeti Beograd

Printscreen

 Foto: Printscreen

Pošto je dan ranije, posle iznenadnog poljupca, Žanko obećao Ružici da će je zvati, ona nervozno iščekuje poziv.

- Dobro, ne razumem zašto ti brineš, ako je rekao da će da se javi – pitala je Nevena.

- Mi ako se ne vidimo uskoro neće ništa biti od toga, videćeš – rekla je Ružica.

Preživeti Beograd

Printscreen

Foto: Printscreen

Žanko za to vreme, uz pomoć majke Stanislave, pokušava da reši problem sa novcem koji je nastao nekoliko dana ranije. Svestan je da se, u suprotnom, Bogdan neće ustručavati da pozove svog starog poznanika, inspektora MUPa. Kad na kraju bude odlučio da pozove Ružicu, biće kasno…

- Evo idem do mojih, moram nešto hitno… Hoćeš da se vidimo kad se vratim? – pitala je Ružica

- Dobro, dobro, kad se vratiš – odgovorio joj je Žanko ljutito.

Preživeti Beograd

Printscreen

Foto: Printscreen

Da li je kasno za sve između Žanka i Ružice, kakvu tajnu krije Gagi i da li je Koki spreman za revoluciju, saznaćete u devetoj epizodi serije “Preživeti Beograd” u subotu 7. decembra od 21 čas na TV Pink!