POSLEDNJE ZBOGOM LEGENDARNOJ SPIKERKI! Danka Novović ispraćena na večni počinak uz zvuke pesme "Bila je tako lepa"!

Novinarka i spikerka, Danka Novović preminula je u nedelju, 14.7.2019. godine, a danas je održan ispraćaj na večni počinak.

Danka Novović
Danka Novović, Foto: Screenshoot Youtube

Danas je održana komemoracija u galeriji RTS-a, a o Danki Novović je govorio urednik RTS-a, Rajko Rakićević.

Na Novom groblju u kapeli su se, pored rodbine, okupili i njeni mnogobrojni prijatelji i kolege, među kojima su Olivera Kovačević, Minja Subota, Nadežda Gaće, Gordana Suša i Ruška Jakić.

LUKSUZ U GRČKOJ PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA!

 

Voditeljka će biti kremirana, a urna sa njenim pepelom spuštena u grob u kome počiva njena majka, ali i dva rođena brata.

Danka Novović
Danka Novović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Urednik na RTS-u, Rajko Rakićević održao je govor:

"Volela je kafanu i to je bio deo njenog života. Zbog nje su mnogi umetnici širom zemlje želeli da dođu u Beograd kako bi se družili sa njom. Svuda je bila glasna i raspoložena, a nikada nije imala nijedan skandal. Najbolje je možemo ispratiti uz stihove pesme Tome Zdravkovića "E, Danka, Danka", rekao je.

"LUMPOVALA SAM BEZ IDEJE DA ĆU SE IKADA UDATI!" Danka Novović je bila jedna od najlepših žena u Jugoslaviji, a samo OVOM POLITIČARU JE REKLA NE!

Na kraju je puštena pesma "Bila je tako lepa", dok su, neutešni, porodica, kolege i prijatelji plakali.

Podsetimo, legendarna voditeljka Televizije Beograd, Danka Novović preminula je u nedelju, 14.7.2019. godine, u bolnici na Bežanijskoj kosi u 76. godini.

Danka Novović
Danka Novović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Na televiziji Beograd radila je od njenog osnivanja 1958. godine. Otmenim držanjem, posebnom dikcijom i bojom glasa obeležila je televiziju u Jugoslaviji i Srbiji.

SLOMILA MU JE SRCE, A ON NIJE MOGAO DA JE VIDI NA SAMRTI! Toma Zdravković je Danki Novović posvetio NAJTUŽNIJU PESMU, a ona zbog toga nije želela da priča sa njim!

Gledaoci su  voleli da je slušaju, ali i da je gledaju. Daleko je dopirala njena reč, baš kao i lepota. Završila je Danka i u pesmi, u čuvenom hitu Tome Zdravkovića “Danka”.

Pogledajte BONUS video:

KARLEUŠA JECA! Jelena se rastavlja sa dušom na Divninoj komemoraciji!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi