Danijela Pantić
printscreen/RTS
Danijela Pantić

printscreen/RTS

Danijela Pantić , Foto: printscreen/RTS

Lepa voditeljka Danijela Pantić godinama je bila jedno od omiljenih TV lica, a publika ju je upamtila kao domaćicu kviza "Slagalica" na RTS-u.

Danijela, koja se danas preziva Pantić Conić, budući da je dodala muževljevo prezime, nekoliko godina je bila odsutna sa malih ekrana. Za to vreme rodila je dete, i to kod kuće, a nakon porođaja suočila se sa problemom. Danijela je, naime, odlučila da se porodi na pomalo nesvakidašnji način i umesto bolnice, odabrala da porođajna sala bude njeno kupatilo, a u kadi je na svet donela bebu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by mr Danijela Pantić (@danijelapantic.official)

Posle toga, voditeljka je imala mnogo problema jer nije mogla da upiše dete u matičnu knjigu rođenih, s obzirom na to da u našoj zemlji ako se odlučite na porođaj kod kuće, osim ako se nije dogodio spontano, i nije bilo vremena da se stigne do bolnice, nećete moći da izađete na kraj sa birokratijom. Bez dokumentacije koja se dobija u porodilištu, nema ni prijave deteta. Matičari kažu da su potrebni i svedoci, a iskustva porodilja kažu da su zbog ovakvog čina doživljavale mnogo neprijatnosti.

Danijela se pretprošle godine vratila na male ekrane emisijom o zdravoj ishrani na "Kitchen TV", a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by mr Danijela Pantić (@danijelapantic.official)

Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.

- A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i idu kući da gledaju program, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga... - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

Pročitajte još

Komentari (1)

Gagaherc

06.02.2021 10:09

Što bi rekao naš narod "lako je sa svetom, treba mimo njega".