Danica Maksimović
YouTube/Printscreen
Danica Maksimović

YouTube/Printscreen

Danica Maksimović, Foto: YouTube/Printscreen

Danica je, naime, pozirala u crnoj haljini i mrežastim čarapama, dok je na nogama imala sandale sa visokom potpeticom, a ovo njeno izdanje pobralo je mnogo pohvala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on Jun 16, 2020 at 11:21am PDT

- Pravi trenutak je svaki trenutak koji na sreću, još imate... ŽIVITE- napisala je Danica u opisu fotografije, a komentari ne prestaju da joj stižu: "Koliko lepote", "vau", "prelepa si", "ovako izgleda jedna dama"...

Jednom prilikom glumica je otkrila da je za njen izgled najviše zaslužna dobra genetika.

PROČITAJTE JOŠ:

- Malo je genetika, majka priroda. Moja mama je uvek bila vitalna i imala lep ten. Svima u oči upada moj ten. Vežbam, vodim računa o sebi, godinama. Ne znam što je tolika frka oko mojih fotografija? Naravno da ne jedem sve, samo što mi prija i koliko ću tog dana da potrošim kalorija. Ne jedem mnogo i ne večeram. Kada sam došla na Zlatibor, ljudi su rekli da lepše izgledam uživo, čak i oni sa sela koji me ne znaju, a bila sam u farmerkama i duksu, ništa specijalno obučena. Desi se da me nekada i ne prepoznaju, ali to mi nije ništa neobično - objasnila je Danica.

 

Komentari (1)

Zoka

19.06.2020 20:33

Kad baba umisli da je zesca od devojke. Kada stignes u izvesne godine prihvatis gde si i ko si i kap prava dama ponosno nosis svoje godine, ka ne znas ko si i sta si i umislis da si kao devojce i da ti godine ne mogu nista onda postanes jeftina zena koja je izgubila kompas i dostojanstvo.