IMAO JE JAHTU, AVION, LUMPOVAO SA MIKOM DŽEGEROM! Čuveni srpski muzičar već 3 decenije voli 37 mlađu Jelenu! Bio je švorc i razveden kada je u njen život uleteo poput FURIJE

Ljubav ne zna za godine.

Jelena Mihailović
Foto: Screenshoot Instagram

Boban Petrović (68), legenda Beograda i nekadašnji di-džej, muzičar i biznismen, decenijama je putovao po svetu na svojoj privatnoj jahti i u svom privatnom avionu, družio se sa raznim poznatim ličnostima, od Šona Konerija i Mika Džegera do Šeron Stoun, a sada se, u Beogradu, skrasio sa 37 godina mlađom srpskom violončelistkinjom Jelenom Mihailović.

DAMA IZA SCENE Tanja Bošković na letovanju u Crnoj Gori jednim potezom dokazala da je veća zvezda od čitave javne scene!

 

"Uleteo je u moj život poput furije, u to vreme 2010. sam završavala specijalističke studije", rekla je Jelena.

Inače, u trenutku kada su se upoznali Boban je bio potpuno švorc i razveden od supruge.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jela Cello 🎶 (@jelacello) on

 

"Ne želim velike pare, veliki novac me je već pogodio u životu i onda sam nastradao. Pare nisu problem, ako ih nemate, nema ni problema. Opet sam bez para i sopstvenog krova nad glavom. Nas dvoje vezuje pretežno muzika, a možda i to što sam pare potrošio pa se ona sažalila i primila me pod svoje skute.

Emocije postoje, ali su više iskonske nego ovozemaljske, mi jesmo u kosmičkoj vezi koja bi trebalo da bude prava. Naš kontakt se ne svodi samo na banalnosti svakodnevnice, oboje smo u onom drugom videli nekog s kim je veoma interesantno provoditi svaki trenutak", ispričao je Boban Petrović.

TRAGEDIJA KOJA JE HOLIVUD ZAVILA U CRNO Svirepo ubijena glumica u 9. mesecu TRUDNOĆE! Žrtvovala je SEKTA! Vezali je konopcima pa uživali u patnjama!

Njih dvoje, inače, sada zajedno stvaraju i komponuju muziku.

Jelena Mihailović
Foto: Screenshoot Instagram

BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi