ZVANIČNO SAOPŠTENJE Članovi Riblje čorbe neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića, a ovo je glavni razlog (FOTO)

Saopštenje je objavljeno na Fejsbuk stranici benda.

Riblja Čorba
Foto: Privatna arhiva

Članovi benda "Riblja čorba" zvaničnim saopštenjem oprostili su se od svog basiste Miše Aleksića, koji je u 68. godini preminuo od posledica korona virusa.

Kremacija i poslednji ispraćaj legendarnog muzičara biće održani u sredu, 2. decembra, u 12:30 časova na groblju "Lešće" u Beogradu.

Saopštenje je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Riblje čorbe".

- Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba - navedeno je u saopštenju.

 Kojim rečima se Bora Čorba oprostio od svog dugogodišnjeg prijatelja pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi