Ćerka Radmile Živković preživela težak udes! Imala je 19 operacija, a jutros je svima očitala lekciju!

Žena/B.Z. | vip 2019-11-05 19:25:52 2019-11-05 19:25:52

"Ja sam neko ko te dobro razume"

printscreen

Glumica Bojana Bambić i ćerka Radmile Živković najavila je predstavu "Gospođa ministarka" koja je u Narodnom pozorištu izvedena više od 150 puta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Bojana je istakla da je interesovanje publike za ovaj komad ogromno pa da se karte prodaju i šest meseci unapred. Poručila je i da je veoma važno da deca dolaze u teatar jer su ona njihova buduća publika.

Prisetila se šarmantna glumica i nesreće koju je doživela pa je imala nešto važno da kaže voditeljki Dei Đurđević.

"Dea, srce, izdrži! Samo napred, glavu gore, kičmu pravo! Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred", citirala je Bojana čuvenog Živojina Mišića, a baš ovaj njegov citat krasi zgradu u blizni Generalštaba.

"Ja sam neko ko te dobro razume, imala sam pre četiri i po godine saobraćajnu nesreću i 19 operacija vilice. Znam tačno svaki tvoj momenat, kroz šta prolaziš. Čovek nije svestan kolika je životinja i šta sve može da izdrži", dodala je.

Bojana i njena majka Radmila su u avgustu 2015. doživele su tešku saobraćajnu nesreću u Budvi, kada se Antolij Provotorov Rus zakucao u njihov automobil pri preticanju.

Provotorov je određen pritvor od 30 dana i teretio se za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Izborila se ćerka Radmile Živković i i snimatelja Predraga Bambića herojski sa svim posledicama udesa i kako je duhovito rekla u emisiji, danas još brže govori.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Expand player
Pogledajte više