Ćerka naše čuvene glumice krvnički je pretučena pre 3 godine: Sada je SKINULA ZAVOJE i pokazala svima kako izgleda!

Zbog ozbiljnih povreda Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji.

Sara Bradić
Sara Bradić, Foto: Printscreen

Sara Bradić, ćerka naše glumice Nade Blam, pretučena u jednom beogradskom klubu pre tri godine. Ona je doživela neprijatnost jer je odbila udvarača, koji joj je potom slomio nos.

 

- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana nakon incidenta, a za pomoć se obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

Zbog ozbiljnih povreda Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji. Uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama.

Danas radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na TV "Hepi", zbog čega ponekad sarađuje i sa majkom. 

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi