"KAMEN JE PAO NA NJEGA, BILO JE STRAŠNO" Ćerka Anice Dobre posle potresnog iskustva donela odluku zbog koje je cela Srbija ponosna na nju!

Svaka čast!

Mina Sovrtić
Foto: printscreen

Mlada glumica Mina Sovtić želi da otvori azil za pse, budući da gaji neizmernu ljubav prema životinjama, a trenutno ih ima više od pet.

IZGUBIO BITKU PROTIV TEŠKE BOLESTI! Emir Kusturica zavijen u crno!

Mina je pre četiri godine u centru Beograda spasila šest kučića starih mesec dana, a tog iskustva se i dalje seća do detalja.

- Jedno je odmah uginulo, jer je kamen pao na njega. To je bilo strašno, nisam mogla da ih ostavim, stavila sam ih u lavor i donela tati, koji je bio usred utakmice. Nisam znala šta drugo da radim, mama bi me ubila da sam ih dovukla kući. Znala sam da će se i tata ljutiti, ali sam bila sigurna da bi i on uradio isto u mojim godinama. Iznervirao se, ali mi je pomogao da ih smestim. Kasnije smo ih udomili, s tim što smo zadržali dve kuje - ispričala je za "Hello" Mina, ćerka Anice Dobre i Miodraga Miće Sovtića, biznismena i predsednika FK "Dorćol".

Mina Sovrtić
 Foto: printscreen

Nakon ove situacije rodila se želja i ideja da u budućnosti otvori azil za pse.

SRUŠILA SE KAO SVEĆA On je prvi potrčao da spasi Slobodu Mićalović! Branislav Lečić otkrio istinu o incidentu na predstavi!

- Htela sam da lečim životinje, još razmišljam o svom azilu i tome da hitno treba doneti sistemska rešenja za životinje na ulici, kao u nekim evropskim državama - rekla je ona u pomenutom intervjuu.

Mina Sovrtić
Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

Komšije Jovane Jeremić iznele sve pikanterije: Ovako se ponaša voditeljka kada se ugase kamere!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi