"NE MOŽE JOŠ UVEK DA RADI SVE ŠTO BI ŽELEO" Branka Pujić otkrila sve o zdravstvenom stanju supruga Gagija Jovanovića!

Neverovatno je vodio računa!

Dragan Jovanović i Branka Pujić
Dragan Jovanović i Branka Pujić, Foto: Privatna arhiva

Publika će uskoro imati priliku da uživa u novoj seriji „Švindleri“ u kojoj između ostalih glavne uloge tumače Gagi Jovanović i Branka Pujić. Međutim, ono što je posebno zanimljivo je to da će učestvovati cela porodica Jovanović-Pujić, s obzirom na to da je jednu od uloga tumači i njihova ćerka Anđela.

 

Branka je u “Beogradskoj hronici” otkrila da je glumačka porodica čak neke scene uvežbavala kod kuće.

"NEKE TAJNE TREBA DA OSTANU ZAUVEK SKRIVENE" "Senke nad Balkanom" zapalile Srbiju: Ubio ga je onaj koji se vratio iz mrtvih!

- Puno nam je pomoglo u snimanju što se tako dobro poznajemo Dragan i ja i Anđela. Kad nekog dobro poznaješ sve se dobro vidi, pogotovo na kameri - rekla je Branka i dodala:

LEZBO AKCIJA U PRVOJ EPIZODI! Misteriozna plavuša prišla Maji Davidović, a o njihovo vreloj sceni Srbija ne prestaje da bruji! (FOTO)

Branka Pujić
Branka Pujić , Foto: Screenshot Youtube

 

- Recimo da su određene scene zahtevale da se malo radi kod kuće i to se pokazalo kao jako dobro. Nije bilo lako snimati, za mene je to skroz drugačije iskustvo, nikad nisam ovako nešto igrala.

SRBIJA BRUJI O OVOME! Nedopustiva greška u prvoj epizodi "Senki nad Balkanom"! Žestoko se obrukali! (FOTO)

Anđela Jovanović
Anđela Jovanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Gagi Jovanović nedavno se vratio snimanju, nakon što je sanirao problem sa leđima, međutim određene predstave i dalje će morati da sačekaju. Jedna od takvih su i “Čikaške perverzije”, u kome takođe zajedno igra bračno-glumački par.

 

- Dragan sad odmara malo od pozorišta, igra samo u svom matičnom pozorištu jer je imao problem sa diskurshernijom. Uspeo je da se oporavi jer je neverovatno vodio računa, ali ne može još uvek da igra predstave kao što je “Čikaške pervezije”, jer je tu potrebno da leti po sceni, brzo se okreće, čuči i tako dalje. On je prosto takav, radi sve do kraja, posvećen je i to je divno, ali se nadam da ćemo ponovo jednog dana igrati “Čikaške” - poručila je slavna glumica.

Dragan Jovanović i Branka Pujić
Dragan Jovanović i Branka Pujić, Foto: Privatna arhiva

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi