Branislav Trifunović
Screenshot Youtube/N1
Branislav Trifunović

Screenshot Youtube/N1

Foto: Screenshot Youtube/N1

Branislav Trifunović i Tihana Lazović su se nedavno prvi put pojavili zajedno na jednom prestoničkom događaju i tako zvanično obelodanili svoju vezu.

Mlada glumica je proteklih nekoliko meseci često u Beogradu zbog raznih projekata, a na pitanje novinara veže li je, osim snimanja, sada uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, glumica je za Kurir odgovorila potvrdno:

– Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije - rekla je Tihana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on Jan 2, 2020 at 5:36am PST

S 15 godina starijim Trifunovićem, Tihana je u vezi nekoliko meseci, a prvi put se u javnosti pojavila sa Branislavom na premijeri jednog filma.

Na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije, a glumica je s novim dečkom nedavno bila i u rodnom Zadru odakle su se uputili na odmor u Italiju. Pre toga Branislav je svim svojim prijateljima čestitao ulazak u Novu godinu uz fotografiju na kojoj je s Tihanom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on Dec 12, 2019 at 3:59am PST

Kako pišu mediji, Branislav je dosad bio u vezi s voditeljkom Aidom Alilović Jokanović, manekenkom Nadeždom Dimitrijević i muzičarkom Aleksandrom Erić Duende.

Tihana je pak šest godina bila u vezi s rediteljem Ivanom Sikavicom s kojim je i živela, ali ni tada nije htela da otkriva detalje o svom ljubavnom životu i radije priča o poslovnim uspesima kojih ova mlada glumica ima mnogo.

Ova 30-godišnjakinja osvojila je dve Zlatne arene, prvu za ulogu u filmu “Šuti” Lukasa Nole, a drugu za ulogu u filmu “Zvizdan” Dalibora Matanića. Pre četiri godine na Berlinaleu u Berlinu Tihana je predstavljena kao mlada glumačka nada u sklopu projekta European Shooting Stars.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on Jan 5, 2020 at 8:31am PST