DETALJE KOJE MALO KO ZNA! Bio je velika ljubav Seke Sablić, a zbog svađe sa Čkaljom odbio je ulogu u popularnoj seriji, ovog maestralnog glumca svi sigurno znate! (FOTO)

Bole Stošić je preminuo u decembru 2018. godine, a kako je govorio tokom života samo jednu ulogu koju je želeo nije odigrao i to u seriji "Bolji život"

Seka Sablić
Seka Sablić, Foto: YouTube/Printscreen/Glossy

Glumica Jelisaveta Seka Sablić ostavila je dubok trag svojim maestralnim ulogama na filmu, serijama i u pozorištu, a dok je publika zna po izvrsnom humoru, ona za sebe kaže da privatno nije duhovita, pa dodaje da je čak i mrgud.

Prvu ulogu je imala u pozorištu "Boško Buha", kako piše "Politika" zajedno sa tadašnjim dečkom, glumcem Božidarom Boletom Stošićem, a jedan od klasića bio joj je i Dragan Nikolić, koji joj je kasnije bio i kum.

Božidar Bole Stošić
Božidar Bole Stošić, Foto: printscreen

Inače, Bole Stošić je preminuo u decembru 2018. godine, a kako je govorio tokom života samo jednu ulogu koju je želeo nije odigrao i to u seriji "Bolji život".

- U "Boljem životu" me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želeo da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želeo da dođem na snimanje a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka - rekao je jednom prilikom Stošić za domaće medije.

Seka Sablić progovorila prvi put o sceni iz kultnog filma, više o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi