BALAŠEVIĆ JE KASNIO NA SVOJE VENČANJE I OVIM REČIMA SE OBRATIO MATIČARU: O njegovom potezu pričala je cela Srbija

Đorđe Balašević upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano.

Đorđe Balašević
Đorđe Balašević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Oboje su bili gosti novosadske televizije - Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar. Par koji ima troje dece - Jovanu, Jelenu i Aleksu, je ove godine proslavio 37. godišnjicu braka, a venčali su se tajno, bez pompe, usred radne nedelje. Bio je četvrtak, 7. maj 1981. godine.

Olivera je otkrila kakva je sama ceremonija venčanja bila.

Pročitajte još

- Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž – Mapete - prisetila se ranije Olivera Balašević.

Kumovi su im bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole “prevario” rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. I na svadbi Đole je bio duhovit.

- Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro… I tako smo se mi “legalizovali”- ispričala je Olja.

Đorđe Balašević
Đorđe Balašević, Foto: Privatna arhiva

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi