KAO PROROK Bajaga je pesmu koju je posvetio Mileni napisao pre godinu dana, iznenadićete se kada vidite kome je bila namenjena (VIDEO)

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku Mileni, a Momčilo Bajagić Bajaga napisao je pesmu pod nazivom "Nisi sama"...

Glumica Milena Radulović naišla je na ogromnu podršku javnosti nakon što je u svojoj ispovesti saopštila da ju je silovao profesor glume Miroslav Aleksić kada je imala 17 godina.

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku Mileni, a Momčilo Bajagić Bajaga napisao je pesmu pod nazivom "Nisi sama" koja se sada poistovećuje sa onim sa čime se suočava glumica Milena.

Milena Radulović i Mika Aleksić
Milena Radulović i Mika Aleksić, Foto: Alo.rs/ATA Images

Numeru je izvela grupa "Bombaj štampa", na čelu sa Brankom Đurićem Đurom, a nakon što je ugledala svetlost dana, oglasio se i Bajaga koji je otkrio kako je došlo do toga.

- Milenin gest podržavam i svaka joj čast na hrabrosti. Naravno da sam uz devojke i osuđujem svaki vid nasilja. Pesmu sam napisao pre godinu i po dana za mog druga Branka Đurića Đuru. Nisam mogao da budem prorok. Naprvljena je za album Bombaj štampe. Đura me je zamolio da mu napišem tekst, a samo se potrefilo da "Nisi sama" bude slogan i ove kampanje - rekao je Bajaga.

BONUS VIDEO:

Kojoj našoj pevačici je Bajaga posvetio najlepše pesme i zbog čega se o njihovom odnosu priča i danas, saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: p.p.petar
  23/01/2021 - 21:24
  E moj Bajaga...da ti nije bilo Bate Božanića i sjajnih muzičara iz Instruktora, ostao bi ti lepi dečko i ništa više. Plavi safir je tvoj original i domet, Sa druge strane jastuka, naročito 442 do Beograda su tvoje pesme koliko je i Teorija relativiteta moja. Malo, malo pa svoju bistrinu pokazuješ kao recimo sada...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi