Teodora Bjelica
Instagram/printscreen
Teodora Bjelica

Instagram/printscreen

Teodora Bjelica, Foto: Instagram/printscreen

Manekenka Teodora Bjelica, ćerka glumice Gordane Bjelice, krenula je maminim stopama i upustila se u glumačke vode.

Ona je jedno od novih lica TV serije "Južni vetar". Reditelj Miloš Avramović zapazio je ovu mladu devojku kao Elenu u filmu "Afterparti" Luke Bursaća i dao joj ulogu Mine, devojke kriminalca Baće, kog tumači Miodrag Radonjić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica) on Dec 9, 2019 at 2:11am PST

"Veliki izazov je bio stati u kadar sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem. Nije mi bilo svejedno, priznajem, i imala sam veliku tremu. Ali kada sam čula reč 'akcija!', shvatila sam da je sad ili nikad, i da moram da dam sve od sebe kao bih dala svoj maksimum u toj i svakoj sledećoj sceni u kojoj se pojavljujem. Najvažnije mi je da sam se izborila za svoje mesto u kadru, a kako će se dalje stvari razvijati i kako će gledaoci prihvatiti Minu, videćemo" - priča Teodora.

Novo lice srpskog filma nije po zanimanju glumica, ali je talenat nasledila od mame Gordane, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".

"Mama me je spremala za snimanje 'Južnog vetra'. Prolazila sam s njom kroz tekst i scene" - objašnjava Teodora.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica) on Dec 25, 2019 at 2:00am PST

Ona je saradnju iz "Južnog vetra" nastavila i u ruskom filmu "Hotel Beograd", gde tumači Jovanu, devojku Miloša Bikovića.

"Miloš ima harizmu koja se retko sreće, inteligenciju i dobrodušnost. Zahvalna sam na prilici da kradem zanat i učim od njega" - zaključuje Teodora, koja igra i sekretaricu u seriji "Slatke muke".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica) on Jan 26, 2020 at 8:50am PST