IZBLAMIRALA SE ZA MEDALJU! Anđelka Prpić se pravila pametna, htela da se dokaže, a umesto toga je usledilo nešto čemu se niko nije nadao! (VIDEO)

Glumica odlučila da otkrije sve o događaju koji je prati kroz celu karijeru

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Naime, gostujući u emisiji "Šok tok" povela se tema kako je Anđelka "kraljica pogrešnih pitanja", a ona je bila rada da objasni odakle joj potiče taj interesantan nadimak.

- Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju "Generalna proba" na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila - priseća se ona i dodaje:

- Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem - objasnila je glumica. 

Prpićeva navodi da je tada, kao i svi srednjoškolci, verovala da sve zna, pa je sebi dala za pravo da malo opusti atmosferu i upusti se sa Bodom u neobavezni razgovor.

- Kako ste Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša? - pitala ga je ona, mislivši da su on i Nataša Ninković koja je u tom periodu rodila blizance, u braku.

- On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio "Ko je gospođica, odstranite je ako može", ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu - ispričala je Anđelka sa osmehom.

Anđelkin bivši muž našao novu devojku, a kako ona izgleda pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Glumica Anđelka Prpić posle devet godina braka razvela se od Darija Prpića, sa kojim ima sina Jakšu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi